星巴克
Starbucks
3.9星,满分5星。
写点评
查看星巴克的所有点评
点评此公司

星巴克

星巴克的员工点评

-fast pace working environment, multitask-taker -master inventory management and data analysis -learn communication skills via colleagues, customers and vendors.

按类别评分

满分为5 星,工作与生活 为 2.0 星
满分为5 星,薪酬/福利 为 3.0 星
满分为5 星,工作保障/升迁机会 为 4.0 星
满分为5 星,管理方式 为 2.0 星
满分为5 星,企业文化 为 4.0 星

类似点评

fun place to work

intersting as a parttime job. Good to know all different types coffee and also they will teah how to do the proper way to make coffee. but really heavy clean works. No real good pay
这篇点评对您有用吗?

Overall good just can be stressful when guests are overwhelming

As a whole the job is great making drinks talking to people etc but there can be extremly rude people as well as just people who believe theyre entilted to better treatment than everyone else. when there becomes many people with this mindset it does become tedious however overall great place to work
这篇点评对您有用吗?

工作环境轻松,伙伴关系较为热络

我在该公司工作期间,跨部门合作非常紧密且会及时分享信息,遇到问题时,Director会持续帮助下属并启发工作展现,同时也会关注项目进展情况,并配合与跨部门Leader进行持续沟通。 公司文化和价值观的定义非常明确,且落实到具体的行为,便于每个伙伴可以去思考和学习,并针对所做的行为与价值观进行匹配和在部门内进行分享。 工作中最困难或最具挑战的是项目变化太快,不确定性太多,会造成不断的返工以及增加沟通成本。 工作中最有趣的是会不断接触全球资讯,会有很多idea在此hub中产生。公司带有健身房,非常方便。
这篇点评对您有用吗?

想要了解更多在这里工作的感受?

您可以向其他用户提问在星巴克工作或面试的经历。提问

整体评分

满分为5 星,企业文化 为 3.9 星
  • 公司企业
  • 星巴克
  • 雇员点评
  • knowledge of running a small business after working at starbucks
告诉我们如何对本页面进行改善
您希望添加或更改哪些内容?